webSMS

Slut med udeblivelser. Send automatiske SMS-påmindelser til dine patienter.

webSMS-modulet benyttes til at sende automatiske sms-beskeder til patienterne om deres aftale med tandplejen. De fleste klinikker, som har TK2, benytter også webSMS-modulet til en eller flere af følgende opgaver:

  • checkReminder om næste dags aftale
  • checkAfbud fra klinikken
  • checkÆndring af aftaletidspunkt
  • checkOpfølgning på udeblivelser
  • checkBooking af nye aftaler
  • checkTillægspakke: Oversigt over ikke-leverede SMS’er

Anvendelse af webSMS-systemet har en betydelig positiv effekt på fremmødet, specielt i de vanskelige eftermiddagstimer. Klinikkerne oplever en kraftig reduktion af udeblivelserne, når patienterne får en reminder aftenen før.

Det bliver også betragtet som en særdeles god service overfor forældre, når de i tilfælde af aflysninger fra klinikkes side får en SMS. Mange forgæves ture til klinikken undgås på den måde.

Overfor de ældste patienter kan de traditionelle mødekort efterhånden helt elimineres, hvorved portoudgifterne kan reduceres. Men i alle tilfælde reduceres spildtiden for alle klinikkens medarbejdere.

SMS-systemets driftsomkostninger er alene SMS-udgifterne til teleoperatøren. Men vi anbefaler dog et vedligeholdelsesabonnement på webSMS-modulet, hvorved diverse serviceydelser, f.eks. ved opgraderinger eller serverflytninger er inkluderet.

Tillægspakke:

Oversigt over ikke-leverede SMS’er

Som noget nyt kan du tilkøbe en tillægspakke til TK2 webSMS, som viser leveringsstatus over ikke-leverede SMS’er. Du modtager hver morgen en statusrapport på e-mail med en liste over de patienter, som ikke har modtaget SMS’en. Når du har modtaget listen, kan du i stedet kontakte patienterne via e-mail eller mødekort, så du undgår, at de udebliver. Du vælger selv, hvor mange medarbejdere, der skal modtage statusrapporten på e-mail.

Hvis du vil høre mere om denne tillægspakke, kan du kontakte Dorte Carstens på tlf. 25 24 49 57 eller sende en mail til dc@itrelation.dk.

Har du spørgsmål til TK2?

Kontakt os

Dorte Carstens

Business Manager – Solutions

smartphone+45 2524 4957

mailE-mail

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up