Digital Post – sikker og nem kommunikation

Det er nu blevet endnu nemmere at kommunikere med borgerne i TK2. Med modulet Digital Post, kan du nemt og sikkert sende e-mails og dokumenter til borgerne, så du kan være sikker på at de, via CPR-nummeret, har modtaget din meddelelse eller fil i deres digitale indbakke.

I TK2’s Digital Post-modul er det, ligesom i vores NemSMS, irrelevant med e-mail adressen, da de informationer er knyttet til CPR-nummeret, dermed identificeres modtageren, og informationerne sendes til dennes digitale e-Boks.

E-mail via Digital Post

Det er nemt at sende e-mails via Digital Post. Det er blot at markere feltet ”Send e-mail via digital post”. De almindelige e-mail notifikationer er stadig gældende, men hvis du har markeret, at mails skal sendes via digital post, så sendes disse notifikationer også via digital post. Dette giver stabilitet i mailflowet og borgeren har al kommunikationen med tandplejen samlet et sted.

Dokumenter via Digital Post

Afsendelse af dokumenter fungerer på samme måde som e-mail og NemSMS. Ønsker du at sende dokumenter til kundens digitale indbakke, skal du blot markere feltet ”Send via digital post”. Herefter vil flettede dokumenter med markering i dette felt automatisk blive afsendt som digital post.

Dokumenterne afsendes en gang i døgnet på et tidspunkt defineret i programindstillingerne. I Dokument Underjournalen kan du løbende se status på afsendelsen, om den er sendt, eller fejlet. I TK2 kan du selv bestemme, hvor mange afsendelsesforsøg der skal være og med hvilken interval de skal sendes afsted på, indtil det eventuelt lykkes.

Det er også muligt at se en samlet oversigt på tværs af patienter over dokumenter, hvor afsendelse er mislykket eller, hvor der har været fejl, men der ikke er opgivet endnu.

Digital Post – hvad er det?

Digital Post er en service på de fællesoffentlige portaler borger.dk og virk.dk, der siden 1. november 2014 har været obligatorisk for borgere og virksomheder at modtage post fra offentlige myndigheder digitalt. Der er store krav vedrørende sikkerheden for Digital Post, da denne service bruges til at sende personfølsomme data ud til borgerne. Udover at modtage post fra myndigheder, så kan Digital Post også bruges til at sende til eller besvare henvendelser fra myndighederne, således at personfølsomme data behandles nemt og sikkert.

Har du spørgsmål til TK2?

Kontakt os

Dorte Carstens

Business Manager – Solutions

smartphone+45 2524 4957

mailE-mail

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up