TK2 Borgerbooking

Mange kommuner er i fuld gang med at digitalisere kontakten i mellem borgerne og de kommunale institutioner. Nu kan tandplejens aftalebog og journaler komme på nettet, så borgerne kan se deres børns journaler, booke, flytte eller aflyse tider i tandplejen, se tanddiagram med cariesangreb eller fyldninger, udfylde helbredsskema og modtage direkte beskeder fra tandplejen.

Web-interfacet integreres fuldstændig med kommunens hjemmeside, så kommunens eget design understøttes fuldt ud. Det er også borgernes login til kommunens hjemmeside (via NemID-login), som styrer borgernes adgang til tandplejens oplysninger.

Forældrene har selvfølgelig kun adgang til deres egne børns oplysninger, og det fagspecifikke journalsprog bliver "oversat" til mere gængs sprogbrug for at sikre forståeligheden.

Vi arbejder tæt sammen med kommunerne. Så du kan få det bedste produkt.

Web-interfacet opsættes i tæt samarbejde med kommunens web-leverandør, IT-afdelingen, tandklinikken og IT Relation for at sikre en optimal løsning, som er i overensstemmelse med kommunens politik på kommunikationsområdet.

Web-interfacet er en tilkøbsmulighed til TK2 version 1.16.x og senere versioner.

Har du spørgsmål til TK2?

Kontakt os

Dorte Carstens

Business Manager – Solutions

smartphone+45 2524 4957

mailE-mail

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up